Merhabalar, Yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var. (Erkek arkadaşım karakteri şüpheci, öfkeli, güven problemi olan bir karekter) Aynı zamanda haftanın her günü vakit geçirdiğimiz için artık kendi işlerimi arkadaşlarımla olan görüşmelerimin hepsini ertelemek zorunda kalıyorum fakat buna rağmen bu onun için asla yeterli gelmiyor ve kendimi yetersiz hissettiriyor. aynı zamanda kendisi şüpheci güven problemi yaşayan biri olduğu için kendimi sürekli ona karşı açıklama yapan kendimi inandırmaya çalışan biri oldum ve süreç beni çok yorduğu için kavgalarımızda kimi zaman çok öfkeli kimi zaman sessiz kimi zamanda ağlayan bir insan haline dönüştüm. Ne yapmam gerekiyor?
Anonim - 30.01.2024
Merhaba, yaşadığınız ilişkiniz sizde travmatik tepkilere sebep olmuş olabilir emdr terapisiyle size yardımcı olmak isterim dilerseniz benden randevu alabilirsiniz iyi günler dilerim.
04.02.2024
Merhabalar ben psikolog ve psikoterapist Hidayet Çalışkan öncelikle hoş geldiniz çok geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz sizlere. Erkek arkadaşınızla ilişkinizde bunaldığınızı duyduğuma üzüldüm. 8 aylık bir ilişkide partnerinizin şüpheci, öfkeli ve güven sorunu yaşadığınızı belirtiyorsunuz. Bu durumda, sağlıklı bir ilişki için iletişim, sınırlar ve partnerinizin öfke yönetimi konularında dikkat etmeniz psikolojik sağlığınız açısından çok önemlidir. İlişki dinamiği, iç görüler, sınırlar, doğru iletişim ve öfke yönetimi konularında bilgi sahibi olmanız psikolojik sağlığınızı korumanız açısından faydalı olabilir. Empatik bir yaklaşımla Partnerinizin duygusal ihtiyaçlarını anlamak ve ona destek olmanız önemlidir, ancak EMPATİ ZEHİRLENMESİ yaşamanızı önlemek için kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemelisiniz. İlişkinizde bu denge, anlatımınızdan bozulduğunu hissediyorum. Profesyonel bir danışmanlık hizmeti alarak ilişkinizdeki zorlukları aşmaya çalışmanızı önerebilirim ben. İkili İlişkide sınırlar belirlemek, sağlıklı iletişim kurmak ve partnerinizin öfke yönetimine destek olmak ilişkinizi olumlu yönde etkileyebilir. Bu durumu erkek arkadaşınızla etkin bir iletişim kurarak empati kazanması yönünde ona destek olabilirsiniz Unutmayın, sağlıklı bir ilişki her iki tarafın da ihtiyaçlarını karşılayabileceği, SEVGİ temelli ve SAYGİYA dayalı ve destekleyici bir BİRLİKTELİKtir. Ayrıca sıkıldığınızda ve bunaldığınızda profil sayfamdan uzmanlık alanlarımı inceleyebilir ve seans oluşturabilirseniz psikolojik destek ve psikolojik danışmanlık anlamında ayrıntılı olarak görüşebilme imkanımız oluşabilir. BEKLERİM. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim sizlere.
05.02.2024
konu ile ilgili profesyonel destek almak için onlinepsikolog.com uzmanlarından destek alabilirsiniz.
08.02.2024